top of page

Літо у Магдалинівському ЗДО "Віночок"

З ДНЕМ

НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!

Підсумки 2019-2020н.р.

З ДНЕМ КОНСТИТУЦІЇ

Дистаційне навчання

ІНСТРУКЦІЯ ВСТАНОВЛЕНИХ ОБМЕЖЕНЬ У ЗДО

В УМОВАХ КАРАНТИНУ 

 

 

1.  При вході до закладу ЗДО дітям вимірюється температура, показники заносяться у відповідний журнал. А також кожні 4 години.

2.  Діти, в яких виявлено температуру тіла понад 37,2° C або ознаки респіраторних захворювань при поточному скринінгу - ізолюються з відповідним інформуванням медичного працівника та батьків.

3. Ранкове приймання дитини до закладу дошкільної освіти  проводиться на території закладу за межами його будівлі. Батьки та супроводжуючі особи повинні одягати респіратор або захисну маску (у тому числі саморобну), так, щоб були покриті ніс та рот. Очікування на території повинно бути обмежено.

4.  Заборонено використання багаторазових (тканинних) рушників.

5.  Заборонено використання м'яких іграшок.

6.  Заборонено використання килимів з довгим ворсом.

7.  Заборонено перебування у вуличному взутті всередині приміщення.

8.  Заборонено всі масові заходи.

9.  Дезінфекцію поверхонь проводити не рідше ніж кожні 2 години, та відразу після закінчення занять.

10. Проводити вологе прибирання не рідше ніж кожні 2 години та після закінчення робочого дня/зміни.

11. Провітрювання приміщень протягом не менше 15 хвилин перед відкриттям та почергове провітрювання кімнат протягом дня.

12.  Використані засоби індивідуального захисту, паперових серветок в окремі контейнери (урни) з кришками та одноразовими поліетиленовими пакетами з подальшою утилізацієює.

13. Всім працівникам регулярно мити руки з милом, обробляти антисептиком; утримуватися від контактів із особами, що мають симптоми респіраторних захворювань; самоізолюватися у разі виникнення симптомів респіраторних захворювань.

14. Проводити додаткові ігри та вправи, які б доносили дітям важливість індивідуальних засобів профілактики та фізичного дистанціонуванняє.

15.  Побільше перебувати на відкритому повітрі.

16. Обмежитися заняттями та іграми, що передбачають фізичний контакт між дітьми і персоналом.

17.  Обмежитися сенсорними заняттями та іграми.

18.  При харчуванні дітей мінімізувати кількість за столом.

Для недопущення виникнення та поширення випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19 встановлено

ПОРЯДОК ДОПУСКУ ВІДВІДУВАЧІВ:

(рішення засідання КМУ від 23.03.2020 протокол №10

та рішення  засідання міжвідомчого оперативного штабу ХОДА регіональної комісії ТЕБ та НС  від 25.03.2020 протокол №17)

  • Перебування відвідувачів у торгівельному приміщенні (операційному залі) із розрахунку 1 особа на 10 кв. м

  • не допускаються до торгівельних приміщень/операційних залів особи без засобів індивідуального захисту (масок)

  • дотримання дистанції не менше 1,5  метрів між відвідувачами, які очікують дозволу на вхід до торгівельних приміщень/операційних залів з встановленням спеціальних позначок

  • забезпечення дотримання дистанції між відвідувачами не менше 1,5 метрів в чергах до кас та/або терміналів самообслуговування

  • забезпечення можливості використання спиртовмісних антисептиків відвідувачами

  • забезпечення відвідувачів достатньою кількістю одноразових серветок на столах обслуговування та умовами для збору відпрацьованих серветок.

Свято 8 березня

04 березня 2020 року до Магдалинівського ЗДО «Віночок» завітала Бердянська циркова вистава. Ними було проведено різні цікаві ігри, фокуси, розваги. Діти приймали активну участь в різноманітних іграх, подорожували разом із казковими героями чарівним лісом.

 Метою вистави було виховання доброти та дружніх відносин, вміння підтримувати один одного і допомагати в складних ситуаціях. Діти залишилися дуже задоволеними в піднесеному гарному настрої, отримали море позитивних емоцій.

День святого Валентина

День святого Валентина прийнято відзначати 14 лютого.

Святий Валентин вважається символом всіх закоханих, тому це свято дуже красиве і романтичне. Воно створено для тих, хто любить, і тих, хто тільки готується пізнати це прекрасне почуття.

 

В цей день вихователі знайомили  дітей з  цікавими легендами про  виникнення  цього свята та  його святкування. Дошкільнята  з задоволенням слухали вірші про любов до  рідних, близьких, та тих, з ким підтримують дружні стосунки, вчились допомагати один одному та цінувати дружбу.  Своїм батькам діти виготовили яскраві валентинки.

Новорічний карнавал

 

Новорічний ранок у дитячому садочку – це чарівне свято, на яке з  нетерпінням чекають діти й дорослі, бо знову починають вірити в казку і  сподіватися на щасливі зміни.

26 грудня  святковий  новорічний ранок відбувся у в Магдалинівському ЗДО "Віночок".   В цей день  малята перетворилися на героїв відомих казок  які дружно  боролися з чарами злої Баби Яги визволяли Діда Мороза .

Свято Миколая

  19 грудня 2019 року у приміщення сільського будинку культури були запрошенні вихованці дитячого садочка на  святкове дійство до дня Святого Миколая.

  Дітки залишились задоволені святом та солодощами. 

Виставка поробок із природного матеріалу

Осінь це чарівна, золота пора! В нашому садочку вже стало традицією кожен рік проводити виставку поробок із природного матеріалу.

Діти з великою радістю та цікавістю роздивлялися вироби кожної родини. Батьки допомогли своїм діткам проявити фантазію, створити неповторні осінні шедеври.

Адже діти повинні фантазувати не тільки у дитячому садку, але і вдома разом з батьками. Природний матеріал - найдоступніший, самий безпечний і самий цікавий матеріал для творчості дітей.

Хочеться подякувати всім хто прийняв участь у виставці виробів з природного матеріалу.

День дошкілля

27 вересня в Україні відзначають Всеукраїнський День вихователя та всіх дошкільних працівників. Дошкільна освіта  - фундамент сучасної освіти. Завдання і почесна місія працівників закладу дошкільної освіти – створити сучасний дитячий садок, у якому буде щасливою кожна дитина.

   Дитячий садок – це Країна Дитинства, в якій господарюють найменші мешканці нашої країни – діти віком від 3 років. А допомагають їм добрі, щирі, люблячі дорослі: вихователі, помічник вихователя.  Вони проводять цікаві заняття, прогулянки, екскурсії, свята, слідкують за здоров’ям вихованців…

    Кожним заходом, що проводиться в садочку, вихователі сприяють розвитку духовного потенціалу особистості дитини, формують знання про Україну як суверенну державу, виховують любов до рідного краю, до своєї Батьківщини.

Тож і в садочку «Віночок» не обійшлося без привітання. Діти садочка привітали працівників з Днем дошкілля

102517.jpg

11.09.2019 р. у Магдалинівському ЗДО «Віночок» були проведені батьківські збори, де директор закладу проінформувала батьків щодо примусового збору коштів у ЗДО.

В куточку для батьків розміщений банер, який містить телефонний номер гарячої лінії голови обласної державної адміністрації та інформацію для батьківської громадськості щодо примусового збору коштів у закладі освіти  

телефон гарячої лініїjpg
20190911jpg
bottom of page