top of page

  МАГДАЛИНІВСЬКИЙ ЗДО "ВІНОЧОК" ВІТАЄ З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!  

Дослід з водою та піском

"Прощання із дитсадочком"

  Промінчик сонця зазирнув

  У вікна нашого садочка.

  Сьогодні новий день зустрів

  Маленьких доньок і синочків.

  Та наших любих й дорогих

  Назвати важко малюками,

  Й сьогодні ми їх назвемо

 Поважно так - випускниками!

  16.06.2021 у нашому садочку відбулося довгоочікуване свято "Прощання із дитсадочком"

Це радісне і водночас сумне свято, адже нас залишають, "відлітають, наче із гнізда птахи", вісім прекрасних діточок - випускників! Для нас - це не від'ємна частина в нашій роботі: прив'язатися, полюбити, а потім відпустити..і так щороку, але ми знаємо, що для наших випускників - це нова стежина у їх доросле, шкільне життя, і нехай ця стежина буде повна успіхів, щастя,веселощів! Це перший у їхньому житті випускний! Це свідчення того, що наші дошкільнята вже готові іти далі, у шкільне життя у світ незвіданого і нового!

  Бажаємо вам, наші дорогі дітки, щоб на вашому життєвому шляху було багато приємних і щасливих моментів, щоб ви завжди були дружні,трималися разом, допомагали один одному! Гарних вам знань, бажання навчатися і пізнавати багато цікавого і нового! Гарних досягнень, успіхів і нехай ваші перші кроки шкільного життя будуть легкі, зрозумілі і цікаві! Ми вас любимо! Удачі вам і успіхів!

  P.S. "І нехай ваші бажання здійснюються з такою самою швидкістю, як полетіли ваші повітряні кульки!"

  День захисту дітей  

  Діти – маленькі частинки великого щастя, ім’я якому – Життя!

  Діти – це диво, яке наповнює життя кожного дорослого щирою радістю і теплотою.

Діти так потребують любові, турботи і батьківської ласки! Так хочеться, щоб кожне дитяче серце не було обділене цим маленьким щастям. У День Захисту Дітей бажаємо кожній дитині міцної сім’ї і всього необхідного для безтурботного дитинства. Нехай дитячі посмішки висвітлюють нашу планету, і кожен із маленьких мешканців нашої землі буде здоровим і щасливим.

  1 червня світ відзначає День захисту дітей, який має на меті привернути увагу до захисту їхніх прав. Це ще один привід згадати, наскільки важливою є допомога дітям та виховання. Саме тому в цей день, до нас знову завітав гість Клоун "Веселун", який під час ранкового прийому дітей, привітав їх і вручив подаруночки від нашої старости Магдалинівського старостинського округу О.А.Міщенко. На цьому свято не обмежилося, "Веселун" разом з дітками танцювали святковий флешмоб, грали у веселі ігри, ігри з кульками, веселилися з мильними бульбашками і просто дарували один одному гарний настрій, не дивлячись на погоду за вікном!

ДЕНЬ ВИШИВАНКИ

 Вишиванка рідна, ну хіба не диво?          

 В ній ходити модно, стильно і красиво. 

 Це митецький витвір, це краса і казка,  

 В ній душі наснага, материнська ласка. 

 Кольори сплелися в ній в узори й квіти,

 Щоб були щасливі і сміялись діти.          

  ЛЮБІ МАТУСІ ТА БАБУСІ ВІТАЄМО
З ДНЕМ МАТЕРІ!!!  

  З ДНЕМ ПЕРЕМОГИ!  

СВЯТО ВЕЛИКОДНЯ

В наш рідний край весна прийшла
Нам всім Великдень принесла,
Горять свічки, блищать ікони,
Земля в молитві до небес.

 

  Великдень – це велике, світле і радісне християнське свято, це початок чогось нового і чистого. Здавна воно вважалося родинним. Пасха для дітей – це насамперед знайомство з історією та традиціями рідного краю.

  В Магдалинівському ЗДО «Віночок» тиждень з 26.04 по 30.04 був присвячений святу Великодня. Проводились бесіди і заняття з вихованцями, покликані закріпити і уточнити знання дітей щодо традицій та звичаїв народу, значення цього свята для кожної людини.

"ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ЗЕМЛІ"

   22 квітня уся планета відзначає Всесвітній День Землі. Ця дата стала загальнолюдським символічним святом любові та турботи за наш спільний дім.

   В цей день в Магдалинівському ЗДО «Віночок» проводились бесіди, заняття, спостереження, метою яких було уточнення знань дітей про планету Земля; поглиблення екологічних знань у дітей; виховання дбайливого ставлення до природи, почуття відповідальності за все живе на Землі; спонукати дітей до збереження та примноження зелених насаджень; поговорити про причини забруднення навколишнього середовища і що необхідно робити, щоб наша планета була чистою і красивою.

unnamed.png

"Подорож у космос" 

Раз, два, три, чотири, п'ять-

Почнемо космос ми вивчать.

В небі Сонце і планети,

Ясні зорі і комети.

Ми вітання всім шлемо-

Дружно в космос летимо!

Минулий тиждень з 12.04 по 16.04. в Магдалинівському ЗДО «Віночок» пройшов під назвою "Подорож у космос". Метою якого було: збагачувати уявлення та знання про космос, планету Земля, планети Сонячної системи; формувати цікавість до інформації про космос; дати уявлення про перші спроби вивчення Всесвіту; активізувати словник дітей назвами планет. І хоч наший тиждень пройшов дистанційно, наші дітки разом з батьками впорались із завданнями, які надсилали вихователі.

rocket.png
f016b09f9bd973a8e5de617792cbb771.png

Тиждень з 05.04-07.04 в Магдалинівському ЗДО "Віночок" був присвячений правовому вихованню. Метою проведення було допомогти дітям зрозуміти і осмислити свої елементарні права, формувати почуття самоповаги до власних прав.

День сміху

  1 Квітня до нашого садочку завітав гість - Смайлик "Веселун". Саме цей гість створив атмосферу свята для наших діточок.

  Адже 1 Квітня - це свято, це день сміху, сповнений жартів, розіграшів. У цей день можна пожартувати, розіграти, або просто повеселитися від душі.

  Саме так і пройшов наш день сповнений веселощів, гарного настрою, різних ігор, ігор-змагань, танців, а на завершення дітки виготовили веселих смайликів, демонструючи свій гарний настрій!!

Всесвітній день води

22 Березня відзначають Всесвітній день води. Вода - це найважливіша на нашій планеті рідина. У воді зароджується життя. Життя є лише там, де є вода і, навпаки, де знаходиться вода, там є життя.

Саме цій темі було присвячено сьогоднішній день у нашому садочку. Діткам було проведено різні бесіди, дидактичні ігри, рухливі ігри, а на завершення, як підсумок, дітки під час колективної аплікації виготовили плакат : " День води", що закликає берегти і цінувати воду.

Метою було розширити знання про значення води в житті людини; продовжувати формувати вміння працювати колективно; виховувати бажання берегти водні ресурси нашої країни, любов до природи.

Тиждень безпеки дитини

  Дитина - це найцінніший, найдорожчий скарб, сенс життя не тільки для кожної окремо взятої родини, а суспільства загалом. Тому саме збереження здоров’я та захист життя дітей – основне завдання яке стоїть перед нами.

  У Магдалинівському закладі дошкільної освіти «Віночок» було проведено «Тиждень безпеки дитини». Метою якого було поліпшення якості освітнього процесу з питань особистої безпеки та захисту життя дітей, вироблення у дітей дошкільного віку умінь та навичок щодо захисту свого життя і здоров’я.

  Протягом тижневика в закладі дошкільної освіти проводились різні форми роботи з дітьми: дидактичні ігри «Добре-погано», «Екологічний світлофор», «Небезпечні предмети» ; рухливі ігри «Обережно, автомобіль», «Пожежники на навчанні»; заняття «Добрий вогник», «Бережи себе малюк», «Безпечний дорожній рух», «Вогонь- друг, вогонь- ворог»

ВІТАЄМО ЗІ СВЯТОМ ВЕСНИ, КРАСИ ТА ЛЮБОВІ!

 Подаруночки для любих матусь та бабусь!

2 Березня наш дитячий садок долучився до III Всеукраїнського заняття доброти "Гуманне та відповідальне ставлення до тварин". Вихователем цього закладу, Маскаль О. В., було проведено інтегроване заняття на тему: " Домашні тварини - це не іграшки". Метою заняття було формувати у дітей гуманне ставлення до тварин та навички правильного ставлення та поводження з ними; дати поняття про те, що тварини вимагають до себе дбайливого та доброго ставлення та ін..

На занятті дітки відгадували загадки, познайомилися з оповіданням відомого українського письменника та педагога В. О. Сухомлинського "Микола, Вітя і цуценя". Переглянули відеоролик "Улюблені безхатьки". Виконали мрію "безпритульних тваринок" і відремонтували їхній будиночок.

Тиждень присвячений пам'яті Т.Г.Шевченка!

На одному із занять з художньо - продуктивної діяльності, наші вихованці різновікової групи, перетворилися на художників. Вони створили свої картини до вірша видатного поета Т.Г.Шевченка "Дивлюся, аж світає...". Дітки працювали колективно, розділившись на дві команди: "Котики" та "Лисички", назви яким придумали самі.

154959480_774484656515712_59416591401260
156242691_774484633182381_73003262337064
unnamed.png
ДЕНЬ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА
unnamed.png

    "НОВИЙ РІК СТУПАЄ НА ПОРІГ"    

"ХОДИТЬ ПО ЗЕМЛІ СВЯТИЙ МИКОЛАЙ"

Осінь в Магдалинівському

ЗДО "Віночок"

Реквізити для надання благодійної допомоги Магдалинівському ЗДО "Віночок" для поліпшення умов в освітньому закладі

IMG_20190916_102517.jpg
bottom of page