top of page
хвилина мовчання.jpg

Відповідно до Указу Президента України, Володимира Зеленського, 16 лютого 2022 року Україна вперше відзначає День єднання.
В цей день українці піднімають Державний прапор і показуючи всьому світу силу народу та незламне прагнення до миру.
Магдалинівський ЗДО "Віночок" також приєднався до святкування

Абітурієнти з тимчасово окупованих територій. Вибір на користь України
Новорічне свято
" Казкове диво"

   29 грудня 2021 року в нашому садочку пройшло новорічне свято " Казкове диво"!

На наше свято прибули лісові звірята, яких дітки запрошували ще на осінньому святі. Прийшов Тигрик - символ нового року. Дуже вдячні старості нашого Магдалинісвького старостинського округу Міщенко О. А., яка допомогла знайти дорогу до садочку нашим Дідусю та Снігурочці, бо через пустощі Баби Яги вони трішки заблуками. Також вона привітала діток з Новим роком та Різдвом Христовим. Окремо хочемо подякувати голові ГО "Єдність, Розвиток і Дія" за смаколики для діточок.

   Всі отримали масу задоволення, грали в ігри з тигриком, танцювали хороводи, розповідали віршики Дідусю Морозу та Снігурочці!

Вітаємо усіх з наступаючим Новим Роком та Різдвом Христовим!!

Виставка робіт

"Новорічна композиція"

Акція
"Прикрасимо садочок до новорічних свят"

  В нашому садочку проходила акція "Прикрасимо садочок до новорічних свят"!

  Ми дуже вдячні всім тим батькам, які прийняли участь в цій акції і допомогли наповнити наш садочок чарівною святковою атмосферою, зберегти традиції прикрашати оселю до новорічних свят!

Дякуємо вам, шановні батьки, за вашу допомогу і підтримку!

  P.S. Для самих активних, від наших виховательок чекає новорічний сувенір!

Зимонько, голубонько

В білім кожушку,

Любимо ми бігати

По твоїм сніжку

Вітаємо вас з ДНЕМ СВЯТОГО МИКОЛАЯ! Це свято любові і душевної теплоти! У цей день навіть дорослі починають вірити в чудеса, а діти з нетерпінням чекають ранку, щоб зазирнути під подушку або чарівний чобіток, адже так приємно знайти в ньому подарунки. Нехай це свято наповнить Ваш будинок щастям, теплотою і любов'ю, а Ваше життя буде яскравим! Зі святом Вас!

Тиждень державності

Популярною розвагою для сучасних дітей стає так звана гра-квест.

   Головна перевага квесту в тому,що така форма організації свята ненав'язливо, в ігровій, цікавому вигляді сприяє активізації пізнавальних і розумових процесів учасників. За допомогою такої гри можна досягти освітніх цілей: реалізувати проектну та ігрову діяльність, ознайомлення з новою інформацією, закріпити наявні знання, відпрацювати на практиці вміння дітей.

Крім того, загальна діяльність навчає дітей взаємодії в колективі однолітків, підвищує атмосферу згуртованості і дружби, розвиває самостійність, активність та ініціативність.

   Таким способом ми вирішили провести осінній квест на тему: "В гості до лісових звірят.

Метою якого було продовжувати формувати уявлення дітей про осінні зміни в природі і житті тварин; поглибити та закріпити знання дітей про звірів, які живуть у лісі, їх зовнішній вигляд, особливості; закріпити знання про плоди, якими лісові звірята запасаються на зиму; виховувати бажання спостерігати за природою, дбайливе ставлення до неї, бажання дбати про тварин, доброзичливе ставлення до них.

   Одержавши запрошення від лісових звірів, діти зібрали гостинці для них і вирушили в дорогу. Де на них чекали загадки, розгадавши які дітки дізнавалися до кого першого вони підуть в гості. Там вони пригощали гостинцями Білочку, Зайчика, Ведмедя та ін., виконували певні завдання, допомагали. І за це їм звірі вручали загадку - підказку до кого йти далі. По дорозі на діток чекала несподіванка, вони зустріли Вовка, та ніхто не розгубився, адже для нього у нас була цікава гра в яку він дуже радо пограв з дітками. На останок дітки потанцювати веселих таночків разом із звірятами та запросили їх в гості на новий рік!

"Мої права"

Ось і завершився тиждень в нашому садочку під назвою "Мої права". Для ще більш кращого запам'ятовування і засвоєння своїх прав, під час колективної аплікації, дітки виготовили свою "Квітку прав дитини".

Кожна пелюстка в якій відповідає за право дитини:

- на повноцінне харчування;

- на освіту;

- на медичну допомогу;

- на любов і піклування;

- на відпочинок і дозвілля;

- на захист від насильства.

 Виставка робіт   "Осінні фантазії" 

"ОСІННІ ФОКУСИ З ЛИСТОЧКАМИ НА ПАПЕРОВИХ РУШНИКАХ"

 

Осінь - одна з найкращих пір року, адже саме тоді листя дерев фарбуються в золоті кольори, ліс одягається в багряні, червоні, жовті та коричневі кольори.

Діти обожнюють восени збирати листя - адже листочки такі яскраві та барвисті. Але не менш весело вирізати їх із паперу, робити з них осінні гірлянди або наклеювати їх на аплікацію.

Та сьогодні наші дітки перетворилися на фокусників і самі утворили гарні, фантастичні листочки. З великим захопленням, радістю та з цікавістю спостерігали за цим перетворенням.

Магдалинівський ЗДО "Віночок"
вітає всіх дошкільних працівників
з професійним святом!

ДЕНЬ ЗНАНЬ

  Свято першого дзвоника знаменує для першокласників початок шкільного життя.

З нагоди дня знань Магдалинівський ЗДО "Віночок" вітає усіх з початком навчального року. Бажаємо міцного здоров'я, впевненості у власних силах та відвертого прагнення до нових знань, адже знання -це сила!

  Так уже повелося, що початок осені - це початок нового навчального року. І починається навчальний рік не тільки в школах, але і в дошкільних установах. Як і на інші свята, в дитячих садках першого вересня проводяться тематичні ранки.

  Саме з цієї події і в нашому садочку було проведено певні святкові заходи на протязі дня. Усім вихованцям нашої різновікової групи було проведено міні-свято для нашої старшої групи,виготовлено вітальні листівки для наших дошкільнят, які символізують те, що вони стали доросліші і незабаром теж підуть до першого класу. Діти разом гралися в різні ігри, переглядали відеоролики відповідно теми, малювали на асфальті.

Метою проведення даного заходу - було розповісти дитині про День Знань, прищепити їм тягу до нових знань, розвивати комунікативні здібності.

bottom of page